Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szybka odpowiedz;d

zabcia33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam takie pytanko znajomy chce mi sprzedac konto sura bm 83lvl ocgronka P duch G3 sferka ogniste G1 6 certów do konca a ja daje mu ebo+9 5xbon 20dt 20orki 10speed i syf + złoty naszyjnik 5xbon 10kryt 5 przeszywka i syf+ zelak 5xbon 5ludzi i 8 szybkośc ataku i syf?? i duzo mu daje?? czy mało? prosze o szybką odpowiedz

Opublikowano

nie wymieniaj sie.. jak byl by to WP to owszem, ale bm to nie ogarniesz w grocie ;] chyba ze znasz taktyki na expienie..

ja bym sie nie wymienial.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Nie trzeba mieć taktyki :P Ochronka P dużo inta eq na strzały i jest git. Ja bym się nie wymieniał bo na 83 bm to juz tylko expic ;p Albo pvp ale eq nie będziesz miał ;p

Opublikowano

Jak daje czyste konto bez eq to nie masz co się wymieniać chyba, że stać Cię na KD/yangi z Allegro to już inna bajka... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...